Uber Müşteri Hizmetleri İletişim | UberTurkiye.net

Uber Müşteri Hizmetleri İletişim


 Dünya'nın lider dijital ulaşım aplikasyonu Uber'in müşteri hizmetleri telefonu var mı? Uber kayıt numarası, Uber'e telefonla nasıl ulaşabilirim? Uber destek merkezi nerede? Uber sesli yanıt sistemi, Uber Türkiye şubesi ve ya iletişim ile ilgili her türlü sorularınızın cevabını bu yazımızda sizlere cevaplayacağız.

Uber İletişim Bilgileri

Öncelikle şunu belirtelim ki; doğrudan telefonla ulaşabileceğiniz 444 X XXX gibi bir numarası yoktur. Bunun yerine Uber sürücü uygulaması içinde yardım menüsünden randevu alabilir ve sizi telefonla aramalarını sağlayabilirsiniz. 

Yolcular için ise Uber yolcu uygulaması içinde yardım menüsünden konuyu seçip mesaj ile iletişime geçebilirsiniz. Uber taksi içinde unutulan eşya gibi konular için yardım menüsünden yolculukla ilgili yardımı tıklayarak Kayıp Eşya kısmından hızlıca sürücüye ulaşabilirsiniz.

Uber araç içinde unutulan eşya, telefon gibi durumlarda İstanbul için 153 Beyaz Masa ile irtibata geçebilirsiniz. Kullandığınız aracın plakasını vermeniz halinde ilgili birimler de sürücüye hızlıca ulaşabilir.

Telefon randevusu nasıl alınır sorusunun cevabı için ilgili blog yazımızı inceleyebilirsiniz.  Telefon randevusu nasıl alınır?

Uber 7/24 uygulama üzerinden iletişim sunar. Bunun için Uber sürücü ve ya yolcu uygulamasından Yardım menüsünü ziyaret edebilir, ilgili menülerden mesajınızı iletebilirsiniz.

Uber Destek Merkezini ziyaret edebilirsiniz. İstanbul'da Beşiktaş semtinde açık adresi; Kültür mah. Esra sk. No:5 hafta içi her gün 09:15 - 17:00 saatleri arasında randevusuz şekilde gidebilirsiniz.

Uber Destek Merkezi Konumu

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.