Uber Taksi, Antalya'da Hizmet Vermeye Başladı | UberTurkiye.net

Uber Taksi, Antalya'da Hizmet Vermeye Başladı



Global teknoloji platformu Uber, İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra artık Antalya’daki müşterilerine hizmet vermeye başladı. Gerek Antalyalılar, gerekse Antalya’ya gelen yerli ve yabancı bütün turistler, 22 Kasım 2022 itibariyle Uber uygulaması üzerinden Uber Taksi çağırabilecekler.

Uber, İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra Antalya’da sarı taksiler ile faaliyetlerine başlayarak Uber Taksi ürünü ile Türkiye’deki faaliyetlerini büyütmeye devam ediyor.

Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, “Uber Taksi’nin, İstanbul, Ankara ve İzmir’in ardından, Antalya’da faaliyete başlamasının heyecanını yaşıyoruz. Uber teknolojisinin, hem Antalyalılara, hem de yerli ve yabancı turistlere büyük kolaylık sağlayacağını düşünüyoruz. Önümüzdeki dönemde başka yeni şehirlere de Uber Taksi ürünü ile açılmayı arzu ediyoruz.” dedi.

Kullanıcılarının dakikalar içinde diledikleri yere kolayca ulaşmalarını sağlayan ulaşım teknolojisi platformu Uber, her yolculukta sigorta koruması, GPS üzerinden yolculuk takip imkanı, sürücü kalite kontrol sistemi ve sürücü puanlama sistemi ile her zaman yüksek güvenlik standartları sağlamayı hedefliyor.

Uber Antalya’ya gelişini kutlamak adına tüm kullanıcılarına yalnızca Antalya’da geçerli 70 TL’ye kadar 1 adet ücretsiz Uber Taksi yolculuğu hediye ediyor.


Uber sürücü kayıt olmak için bu yazımızı inceleyiniz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.