UberPro Ödül Programı Başlıyor! | UberTurkiye.net

UberPro Ödül Programı Başlıyor!




UberPro nedir?

UberPro, 1 Temmuz 2022 tarihinden itibaren İstanbul’daki sürücü ortaklarımıza yolculuk yaptıkça çeşitli ödül ve ayrıcalıklar sunan bir ödül programıdır.

UberPro nasıl çalışır?

UberPro, sürücü ortaklarımıza yolculuk yaptıkça puan kazandırır. Kazanılan puanlar yolculuk saatine göre değişkenlik gösterir. Sürücü ortaklarımız, yoğun saatlerde yaptığı yolculuklar için üç (3), yoğun olmayan saatlerde yaptığı yolculuklar için bir (1) puan kazanır. Yoğun ve yoğun olmayan saat aralıkları için lütfen aşağıdaki tabloyu inceleyin.Pazartesi: 07:00-11:00 ve 16:00-21:00 arası
  • Salı: 07:00-11:00 ve 16:00-21:00 arası
  • Çarşamba: 07:00-11:00 ve 16:00-21:00 arası
  • Perşembe: 07:00-11:00 ve 16:00-21:00 arası
  • Cuma: 07:00-11:00 ve 16.00-24:00 arası
  • Cumartesi: 00:00-05:00 ve 12:00-00:00 arası
  • Pazar: 00:00-05:00 ve 12:00-18:00 arası
Yapılan yolculuklar ile kazanılan puanlar, sürücü ortaklarımızın Gümüş, Altın, Elit veya VIP sürücü statüsünü belirler. UberPro statüsü, son üç (3) ay boyunca sürücü ortağının topladığı puanlara göre belirlenir ve anlık olarak güncellenir. Her bir statüye ait puan tablosu ve ön koşullar için lütfen aşağıdaki tabloyu inceleyin.



UberPro avantajları nelerdir?

Sürücü ortaklarımız, elde ettikleri puanlar ile her bir statüye özel çeşitli ödül ve ayrıcalıklardan faydalanmaya hak kazanır. Gümüş, Altın, Elit ve VIP sürücü statüsüne ait ödül ve ayrıcalıklar için lütfen aşağıdaki metni inceleyin.

Yolcuya Ulaşım Masrafı Desteği: UberPro, Elit ve VIP statüsündeki sürücü ortaklarını yolcunun bulunduğu konuma giderken üstlendiği akaryakıt masrafını desteklemeyi amaçlar. Sürücü ortağına sağlanacak destek; yolculuk çağrısının kabul edildiği konumdan yolcunun bulunduğu konuma varana kadar gidilen aylık toplam mesafenin akaryakıt masrafı üzerinden hesaplanır. Hesaplanan tutar, her ayın ilk iş gününde sürücü ortağının kazançlarına eklenir. Geçmiş yolculuklar üzerinden yapılan hesaplamalar sonucunda, üst limit sınırı Elit sürücü statüsü için aylık 150 TL, VIP sürücü statüsü için aylık 250 TL olacak şekilde belirlenmiştir.

Uber Markalı Ürünler: Altın, Elit ve VIP statüsündeki sürücü ortaklarına Uber markalı ürünler hediye edilecektir. Hediyeler, sürücü destek merkezinden teslim alınacaktır ve yılda bir (1) kere verilecektir. Ayrıntılar için lütfen aşağıdaki metni inceleyin.
  • Altın: Şapka
  • Elit: Şapka ve Tshirt
  • VIP: Şapka, Tshirt ve Şarj Aleti
Akaryakıt Desteği: Haziran 2022 sonu itibariyle sonlanan Shell akaryakıt desteği kampanyası, UberPro Elit ve VIP sürücüleri için devam edecektir. UberPro, her ayın ilk iş günü Elit ve VIP statüsündeki sürücü ortaklarına özel Shell Pratik Kart’lara; Elit statüsü için 200 TL, VIP statüsü için 400 TL yükleme yapar.

Yoğun Bölgelere Dönüş İçin Token: UberPro, Elit ve VIP statüsündeki sürücü ortaklarına, uzak mesafe yolculuklarından sonra sürücü ortağının yoğun bölgelere geri dönebilmesine olanak tanıyan bir özellik sunar. Uzak mesafe yolculuk sona erdiğinde ekstra bir (1) adet token on beş (15) dakika içerisinde sürücü ortağına tanımlanır ve günlük iki (2) token hakkına ek olarak verilir.

Havaalanı Dönüş Yolculuğu Önceliklendirme: UberPro, VIP statüsündeki sürücü ortaklarına, havaalanı dönüşü için yolculuk çağrısı önceliklendirme özelliği sunar. VIP statüsündeki sürücü ortağı, havaalanına yolcuyu bırakmadan hemen önce veya hemen sonra yolculuk çağrısı önceliklendirme ayrıcalığına sahip olur.

Yolcu Uygulamasında Statü Görünürlüğü: UberPro, sürücü ortaklarının yolculuk yaptıkça elde ettikleri statüyü (Gümüş, Altın, Elit, VIP sürücü), yolcuların Uber uygulaması üzerinden görüntüleyebilmesine olanak tanır. Statü görünürlüğü; sürücü ortağının UberPro programına dahil olduğunu ve yaptığı yolculuklar sonucunda elde ettiği statüyü yolcuların Uber uygulaması üzerinden görüntüleyebilmesini sağlar. UberPro programına dahil olan tüm sürücü ortakları için geçerlidir.

Uygulama Üzerinden Öncelikli Destek: UberPro, Altın, Elit ve VIP statüsüne sahip sürücü ortaklarına, Uber sürücü uygulamasında bulunan Yardım bölümünden destek almak istediklerinde, ilgili talebi yanıt listesinin başına alarak daha hızlı ve öncelikli yanıt alabilme ayrıcalığı tanır.

Görüntülü Görüşme Önceliği: UberPro, Elit ve VIP statüsündeki sürücü ortaklarına, Uber sürücü uygulaması üzerinden Surucu Destek Merkezi randevusu alarak uzman ekibimiz ile görüntülü görüşme desteği alma ayrıcalığı tanır.

UberPro ile sunulan ödül ve ayrıcalıkların özeti için aşağıdaki tabloyu inceleyebilirsiniz.


UberPro ödül ve ayrıcalıklarından ne zaman faydalanmaya başlayabilirim?

1 Temmuz 2022 tarihinden itibaren, ön koşulları sağlayan tüm sürücü ortaklarımız yolculuk yaptıkça elde edilen puanları biriktirmeye başlar. Biriken puanlar ile sürücü ortağı UberPro statüsüne göre çeşitli ödül ve ayrıcalıklardan faydalanmaya hak kazanır.

Ayrıcalıklar, sürücü ortağının 1 Temmuz 2022 tarihli UberPro statüsüne göre sağlanmaya başlanacaktır. Ödüller ise 1 Ağustos 2022 UberPro statüsüne göre dağıtılacaktır. UberPro statüsü, son üç (3) ay boyunca sürücü ortağının yolculuk yaptıkça topladığı puanlara göre belirlenir ve anlık olarak güncellenir. Ayrıcalıklar, statü güncellemesi ile birlikte aktive olur. Ayrıcalık listesi için lütfen aşağıdaki metni inceleyin.
  • Yolcu Uygulamasında Statü Görünürlüğü (Gümüş, Altın, Elit, VIP sürücüleri için)
  • Uygulama Üzerinden Öncelikli Destek (Altın, Elit, VIP sürücüleri için)
  • Görüntülü Görüşme Önceliği (Elit, VIP sürücüler için)
  • Yoğun Bölgelere Dönüş İçin Token (Elit, VIP sürücüler için)
  • Havaalanı Dönüş Yolculuğu Önceliklendirme (Elit, VIP sürücüler için)

UberPro ödülleri ilk ne zaman dağıtılacak?

Ödüller, ilki 1 Ağustos 2022 tarihinde olmak üzere, 1 Ağustos tarihindeki UberPro sürücü statüsüne göre sağlanacaktır. UberPro sürücü statüsü, son üç (3) ay boyunca sürücü ortağının yolculuk yaptıkça topladığı puanlara göre belirlenir ve anlık olarak güncellenir. Ödüller, statü güncellemesi ile birlikte, bir sonraki ayın ilk iş gününde sürücü ortağına sağlanır. Ödül listesi için lütfen aşağıdaki metni inceleyin.
  • Uber Markalı Promosyon Ürünler (Altın, Elit, VIP sürücüler için)
  • Yolcuya Ulaşım Masrafı Desteği (Elit, VIP sürücüler için)
  • Akaryakıt Desteği (Elit, VIP sürücüler için)

Hangi statüde olduğumu nasıl öğrenebilirim?

1 Temmuz 2022 tarihinde Uber sürücü uygulaması profil sayfasında o anki mevcut statünüzü görüntüleyebilirsiniz. 1 Ağustos 2022 tarihindeki statünüz ödül hakkınızı belirleyecektir.

UberPro ödül programına dahil olmak için ön koşullar nelerdir?

UberPro ödül programından faydalanabilmek için sürücü ortağının İstanbul’da faaliyet gösteriyor olması, ortalama sürücü puanının 4.6 veya üzeri olması, ve sürücü iptal oranının %20’yi geçmemesi şartları aranır. Bu koşulları sağlayan her bir sürücü ortağı, UberPro ödül ve ayrıcalıklarından faydalanmaya hak kazanır. UberPro statüsüne sahip olan sürücü ortağı, ön koşulları sağlamadığı takdirde statüsünü kaybeder ve ön koşullar sağlandığında yeniden UberPro programına katılmaya hak kazanır.

Daha yüksek statü için ne yapmam gerekir?UberPro ile yolculuk yaptıkça puan kazanırsınız. Kazandığınız puanlar ise, statünüz ile birlikte elde ettiğiniz ödül ve ayrıcalıkları belirler. Kısaca, daha fazla yolculuk, daha fazla ödül ve ayrıcalık anlamına gelir.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.