Uber Artık Mersin'de | UberTurkiye.net

Uber Artık Mersin'de

 


Güvenli ve konforlu yolculuğun uygulaması Uber artık Mersin'de!

Türkiye'nin birçok ilinde faaliyet gösteren dijital ulaşım uygulaması Uber ile artık Mersin'de de keyifli yolculukların tadını çıkarabilirsiniz.

Bunun için yapmanız gereken tek şey Uber'e kayıt olup uygulamayı indirmek. Kayıt olduktan sonra gitmek istediğiniz konumu uygulama içinden seçip tahmini ücreti görebilir ve bulunduğunuz yere taksi çağırabilirsiniz.

UBER YOLCU UYGULAMASINA KAYIT İÇİN TIKLAYIN

Eğer bir ticari taksi sürücüsüyseniz siz de Uber ekibine katılabilir ve kazançlarınızı artırabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken aşağıdaki seçeneklerden birisi ile kayıt olmak ve Uber Driver uygulamasını indirmektir.

UBER SÜRÜCÜ UYGULAMASINA KAYIT İÇİN TIKLAYIN

Ubere kayıtta yardıma ihtiyacınız varsa aşağıdaki whatsapp linkinden kayıt hattına ulaşabilir ve ücretsiz olarak kaydınızın yapılmasını sağlayabilirsiniz.

UBER KAYIT WHATSAPP HATTI

Uber ile Kendi programınızı belirleyin

Patron sizsiniz. Uber uygulamasıyla gece veya gündüz fark etmeden sürücü ortağı olarak yola çıkabilirsiniz. Hayatınızı araç kullanacağınız zamanlara göre değil, araç kullanacağınız zamanları hayatınıza göre planlayın. 

Kendi koşullarınıza uygun şekilde para kazanın

Sürücü ortağı olduğunuzda ne kadar fazla yolculuk tamamlarsanız, o kadar fazla para kazanırsınız. Yolculuk taleplerinin normalin üzerinde olduğu durumlarda daha fazla kazanç elde edebilirsiniz. 

Uygulamanın size yol göstermesine izin verin

Yalnızca dokunun ve yolculuğa başlayın. Daha fazla para kazanmanıza yardımcı olmak için yol tarifleri, öneriler ve destek alacaksınız.



Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.