Uber`de Kart ve Nakit Karışıklığı Çözümü | UberTurkiye.net

Uber`de Kart ve Nakit Karışıklığı Çözümü

Uber Uygulamasında Kart ve Nakit Karışıklığı Nasıl Çözülür?

Yoğun İstanbul trafiğinde Uber sürücülerinin en sık karşılaştıkları sorunlardan birisi de ücret ödeme esnasında kart nakit karışıklığıdır. Bu durum yolcuların yanlış bilgi vermesinden kaynaklı ya da sürücünün dikkatsizliğinden kaynaklı olabilir.

Uber uygulaması yolculuk sırasında kart nakit karışıklıklarının önlenmesi için gerekli bilgiyi vermesine rağmen yeni başlayan sürücüler için sıkça karşılaşılan durumdur.  Uber sürücüler ödeme yöntemini yolcuya sormak yerine uygulamanın ödeme ekranında bulunan (Nakit ödeme ve ya Uygulama içi ödeme) uyarılarını referans almaları kesin çözümdür.

Kart nakit karışıklığı yaşanması durumunda da acilen uygulamanın yardım menüsünden destek merkezine bildirilmeli ve ücret incelemesi talep edilmelidir. 

Ücret inceleme talebi oluşturmak için gerekli adımları ekran görüntüsü olarak sizlerle paylaşıyoruz.

Uberde Kart ve Nakit Ücret Karışıklığı Halinde Yapılması Gerekenler


1- Uber uygulamasından Yardım'a girin.

2- Yolculukla ilgili yardıma tıklayın

3- Sorunlu yolculuğu listeden seçin

4- Nakit tutarı doğru tahsil edemedime tıklayın

5- Ücret inceleme talebine tıklayın

6- Sayfayı aşağı kaydırın

7- Alım konumu ve bırakma konumuna herhangi bir şey yazın

8- Ayrıntıları paylaşın yazan yerden durumu kısaca özetleyip tarafınıza ödenmesini istediğiniz tutarı belirtin ve gönderin.

Bu adımları tamamlayarak destek biriminin mesajını bekleyiniz. Tekrar etmesi durumunda bazı yaptırımlar olabilir. Uygulama deneyimini arttırmak için yolculuk esnasında ve sonrasında karşınıza çıkan uyarıları dikkate almanızı öneririz. 

Bu yöntemle herhangi bir sorununuzda da yardım menüsü üzerinden mesajınızı iletebilirsiniz. Ayrıca Uberden telefon randevusu alarak da destek alabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.