Uber Rezervasyon İle Tanışın | UberTurkiye.net

Uber Rezervasyon İle Tanışın


Uber Rezervasyon ile taksi rezerve etme başlıyor! Yolculuklarınızı planlayın ve ek rezervasyon ücreti ile kazançlarınızı arttırın.

Uber Rezervasyon Nasıl Çalışır?

Rezervasyon özelliği ile yolcuların önceden planlayarak gerçekleştirmek istedikleri yolculukları kabul edebilir, kabul ettiğiniz her bir yolculuk için sabit rezervasyon ücreti ile ek kazanç elde edebilirsiniz.

Uber kullanıcıları, en fazla 90 gün önceden ve en az 30 dakika önceden yolculuk rezervasyonu yapabilir. Bir yolcu rezervasyon ile yolculuk çağrısı yaptığında, elde edebileceğiniz sabit rezervasyon ücreti ve toplam kazanç dahil olmak üzere tüm yolculuk detaylarını görüntüleyebilirsiniz. Sürücü uygulaması menüsü üzerinden Fırsatlar sekmesine girin ve Rezervasyonlar bölümünde listelenen çağrıları gözden geçirerek sizin için en uygun çağrıyı kabul edin. Tamamlanan her bir yolculuk için ek rezervasyon ücreti alarak kazançlarınızı arttırabilirsiniz.

Uber Rezervasyon İptal Politikası

Uber Rezervasyon yolculuğunu tamamlayabilmek için alım saatinden 40 dakika önce çevrimiçi olmalısınız. Aksi takdirde, rezervasyon iptal edilecek ve ilgili yolculuğa yeni bir sürücü atanacaktır. Eğer rezervasyonlu yolculuğu kabul edip gitmezseniz veya rezervasyonu yolculuk başlangıç saatinden 40 dakikadan az sürede iptal ederseniz, rezervasyonlu yolculuk çağrısı alma hakkınızı kaybedersiniz.

Yolcu planlanan yolculuk saatine bir saatten az bir süre kala rezervasyonu iptal ederse ve yolcuyu alacağınız saatten daha geç varacağınız öngörülmezse iptal ücreti alırsınız.

5 dakikalık bekleme süresinden sonra yolcu alım noktasına gelmezse, yolculuğu iptal edebilirsiniz ve iptal ücreti almaya hak kazanırsınız.

Hüküm ve Koşullar

Bir rezervasyon talebini onaylamanız halinde aşağıdaki hüküm ve koşulları kabul etmiş olursunuz:

Tüm Uber Rezervasyon yolculukları için bir rezervasyon ücretine hak kazanırsınız. Bu rezervasyon ücretinin yüzdesi olarak hesaplanan ve size e-posta veya başka yollarla elektronik olarak bildirilen normal yolculuklarınızda uygulanan aynı hizmet bedelini Uber’e ödersiniz.

Yolcuyu alma saatinden 40 dakika önce çevrimiçi değilseniz veya kabul ettiğiniz yolculuk saatinden daha geç geleceğiniz öngörülüyorsa yolculuk başka bir sürücüye devredilir.

Yolculuğu iptal etmeniz gerekiyorsa, yolcunun yeni bir sürücüyle eşleştirilebilmesi için bunu yolcuyu alacağınız saatten en az bir saat önce yapmanız gerekmektedir.

Yolcu kendisini alacağınız saate bir saatten az bir süre kala rezervasyonunu iptal ederse ve yolcuyu alacağınız saatten daha geç varacağınız öngörülmezse iptal ücreti alırsınız.

5 dakikalık bekleme süresinden sonra yolcu gelmezse yolculuğu iptal edebilirsiniz ve iptal ücreti almaya hak kazanırsınız.

Yolcular İçin Uber Rezervasyon 


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.