Uber Yolcular İçin Rezervasyon Taksi Kolaylığı | UberTurkiye.net

Uber Yolcular İçin Rezervasyon Taksi Kolaylığı


Rezervasyon özelliği ile daha kolay bir taksi deneyimi yaşayın.

Taksi yolculuklarınızı artık önceden planlayabilir ve Uber uygulamasından rezervasyon yapabilirsiniz. Teknolojimiz rezervasyon yaptığınız saatte belirttiğiniz konumdan taksi sürücüsünün sizi almasına yardımcı olacak.

Rezervasyon ücreti sabit bir ücret olup, seçtiğiniz Uber Taksi ürününe göre değişkenlik göstermektedir (Sarı Taksi, Turkuaz Taksi ve Siyah Taksi). Rezervasyon seçeneğine tıklayıp, rezerve etmek istediğiniz taksi ürününü seçtikten sonra taksimetre ücreti ile birlikte sabit rezervasyon ücretini de içeren bir tutar göreceksiniz. Bu tutar yolculuğunuzun uzunluğu, süresi veya güzergahına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Uber Rezervasyon, yalnızca kredi kartı ile gerçekleştirilen yolculuklarda geçerlidir.

Yolculuğunuzu artık rezerve edebilirsiniz

Uber uygulamasında bulunan “Rezervasyon” seçeneğine tıklayın. Güncellenmiş Uber uygulamanızda bulunan Rezervasyon seçeneği ile taksi yolculuklarınızı en az 30 dakika önceden ve en fazla 90 gün önceden rezerve edebilirsiniz.

Yolculuğunuzu onaylayın

Uber uygulamasındaki rezerve ettiğiniz yolculuk detaylarınızı gözden geçirin. Yolculuktan 1 saat öncesine kadar hiçbir ücret ödemeden rezervasyonunuzu iptal edebilirsiniz.

Uber ile taksi rezervasyonunun rahatına bakın

Rezervasyonlu yolculuğunuza dahil olan bekleme süresi içinde taksi sürücünüz ile dışarıda buluşun ve yolculuğunuzun keyfine bakın.

Hüküm ve Koşullar

  • Uber Rezervasyon ile yapılan yolculuklar için Uber ile kabul ettiğiniz diğer koşullara ek olarak aşağıdaki koşullar geçerlidir.
  • Tüm Uber Rezervasyon yolculukları için sürücü sabit bir rezervasyon ücreti talep edecektir.
  • Rezervasyonunuzu planlanan yolculuk saatinden 60 dakika öncesine kadar ücretsiz olarak iptal edebilirsiniz. Bir taksi sürücüsü ile eşleştiyseniz ve rezervasyonunuzu planlanan alım saatinden 60 dakikadan daha kısa bir süre önce iptal ederseniz veya sürücünüz talep ettiğiniz alım konumuna vardıktan sonra 5 dakika içerisinde sürücü ile buluşmazsanız sizden bir iptal ücreti tahsil edilecektir. Eğer, sürücünüzün geç gelmesi bekleniyorsa, gecikmeyle ilgili önden bilgilendirileceksiniz. Bu bilgilendirmeden sonra ücretsiz iptal için 10 dakika süreniz olur.
  • Rezervasyonunuz sadece sürücünün ayrıntıları sizinle paylaşıldığında onaylanır. Ancak, sürücünüz yolculuk talebinizi iptal etmekte serbesttir. Bu durumda, yolculuk talebi yakındaki başka bir sürücüye yönlendirilir.
  • Uber bir sürücünün yolculuk talebinizi kabul edeceğini garanti etmemektedir.
  • Uber Rezervasyon, yalnızca kredi kartı ile gerçekleştirilen yolculuklarda geçerlidir.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.